Hozzávalók: Piskótához: 6 tojás, van.cukor, sütőpor, 5 evők.cukor, 5 evők.liszt Töltelék: 1 cs.vanilia pudingpor, vaniliaaroma, fél liter tej, 20 dkg fehér és 20 dkg kék szőlő Tepsibe: zsir, liszt a kikenéshez Tetejére: 2 dl tejszin, van.aroma, 20-20 dkg fehér és kék szőlő-disziteni
Elkészítés:
A hozzávalókból piskótát sütünk-tortaformában, közben a tölteléket elkészitjük. A pudingot megfőzzük, kicsit sűrűbbre mint a leirás. A szőlőt magozzuk és daraboljuk, majd a kihűlt pudingba keverjük. A tortalapot kettévágjuk és a töltelékkel megtöltjük. A tejszínt az aromával kemény habbá verjük és bevonjuk vele az egész tortát. Tetszés szerint diszitjük a kétféle szőlővel. |
2013. november 7., csütörtök
Szőlőtorta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése