Hozzávalók:
14 deka vaj,
21 deka liszt,
8,5 deka porcukor,
2 tojás sárgája,
1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd a korongok felének a közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk, majd megsütjük. Ha kihűlt, egy-egy teli és lyukas korongot lekvárral összeragasztunk.
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd a korongok felének a közepét kisebb szaggatóval kiszúrjuk, majd megsütjük. Ha kihűlt, egy-egy teli és lyukas korongot lekvárral összeragasztunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése