2012. május 1., kedd

Festett táblák

Ezt a táblát Tracy's Trinkets & Tresures oldalán találtam. Egy fa kerítés darabra, vagy valami falécekből álló táblaszerűségre is elkészítheted. Csiszolás és tisztítás után pirosra kell festeni. Ha megszáradt, jöhet a felirat.

CocaCola1

Kell hozzá készíteni egy Coca-Cola sablont. A betűket óvatosan ki kell vágni, a papírt pár ragasztóval rögzíteni a felületen, és mehet a festés.

IMG_7026 copy

IMG_7030 copy

És itt egy másik megoldás is:

Miután lefestetted a fát, és megszáradt, válaszd ki a szöveget vagy mintát. Fontos, hogy ezt tükrözd a gépeden, és úgy nyomtasd ki, mert ha megfordítod, akkor lesz jól a szöveg a fán. Nyomtatás után fordítsd a papírt a fára színnel lefelé. Jó, ha leragasztod, ne mozduljon el. Ezután nedvesíts be egy nagy ecsetet, és menj át vele a papíron. Nem kell, hogy tocsogjon a víztől, mert nem szeretnénk eláztatni a papírt, csak azt szeretnénk, hogy beleívódjon a fába a festék.

Ezután fogj egy gömbölyű végű filctollat és a kupakjával menj végig minden egyes betűn visztszíntes, majd függőleges irányban. Ne kandikálj át közben a másik oldalra!

Ha végeztél, akkor így néz ki:

Ha akarod így hagyod, ha erősebbre szeretnéd, akkor festékbe mártott vékony ecsettel menj át a mintán.

És íme még pár kép:
IMG_9588
És a kerítés elem előtte:
IMG_9596

Hand Painted Wedding Sign Candy Bar Shabby Cottage Wood Sign Love is Sweet 13 x 5 and 1/2

Pinned Image





Pinned Image

Pinned Image

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése